Εταιρικό Προφίλ

Θέλετε να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις προσφορές μας;

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 από τους κ.κ. Κων/νο Παρασκευόπουλο και Ηλία Τότση με αντικείμενο την κατασκευή και εγκατάσταση επίπλων και εξοπλισμού κουζινών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Τρίπολης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ, με τη νομική μορφή Ομόρρυθμης Εταιρείας και διακριτικό τίτλο ¨ΑΡΚΑΔΙΚΗ¨. Εταίροι της εταιρείας είναι ο κ. Ηλίας Τότσης, ο κ. Νικόλαος Τότσης και ο κ. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Η εταιρεία, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό πέρα από την κατασκευή επίπλων κουζίνας ξεκίνησε πρόσφατα και την παραγωγή – εγκατάσταση ντουλάπας υπνοδωματίων. Οι πωλήσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται από τον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Αθήνα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στο χώρο και η αξιοπιστία της, δημιουργεί τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η εταιρεία να γίνει μία από τις σημαντικές εταιρείες του κλάδου στην περιφέρεια, εξαιτίας των εξής πλεονεκτημάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

  • την ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων της για όλη την παραγωγική διαδικασία
  • την συνέπεια και εξυπηρέτηση των πελατών της
  • το προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας στο χώρο.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πέρα από την παραγωγική φάση, η εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες στους πελάτες της που έχουν να κάνουν με:

  • Τη μελέτη του χώρου εγκατάστασης των προϊόντων της από ειδικευμένα στελέχη
  • Το σχεδιασμό του προϊόντος μέσω ειδικού προγράμματος
  • Την παραγωγή του προϊόντος
  • Την εγκατάσταση.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον κλάδο και ενημερώνονται διαρκώς μέσω σημαντικών επαγγελματικών εκθέσεων που αφορούν τον κλάδο και τις καινοτομίες που εισάγονται σε αυτόν. Η πολυετής ενασχόλησή τους με το συγκεκριμένο αντικείμενο τους έχει εφοδιάσει με σημαντική απόκτηση τεχνογνωσίας πάνω στο κομμάτι της παραγωγής και της προώθησης των προϊόντων, υψηλή εξειδίκευση καθώς επίσης και γνώσης των συνθηκών της αγοράς και του κλάδου.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία αυτή του επενδυτών βοηθά στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης, τόσο στον τομέα της παραγωγής προϊόντων, όσο και στον τομέα προώθησης/πώλησης/εγκατάστασης, σε ένα πελατολόγιο, που περιλαμβάνει κυρίως εργολάβους και ιδιώτες, εκ των οποίων οι μεν πρώτοι, με την επαγγελματική τους πείρα, θέτουν αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής των προϊόντων και γνώση της διαδικασίας εγκατάστασής τους, ενώ οι δεύτεροι (ιδιώτες) ζητούν εγγυήσεις, στηριζόμενοι κυρίως στην εμπειρία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η επιχείρηση έχει ένα θεσμοθετημένο Πρόγραμμα Εσωτερικών Επιθεωρήσεων και παρακολουθήσεων με σκοπό την διατήρηση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Οι Διαδικασίες Διασφάλισης Ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία σήμερα γίνεται από τον υπεύθυνο παραγωγής και είναι απαραίτητες για την εκτέλεση και διεκπεραίωση όλων των λειτουργιών που σχετίζονται με τον έλεγχο και την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και την περιγραφή των σχέσεων μεταξύ των φορέων της Εταιρίας στην κατεύθυνση της επιθυμητής ποιότητας.