Ευκαιρίες εργασίας

Θέλετε να σας ενημερώνουμε για τα νέα και τις προσφορές μας;

Ευκαιρίες εργασίας

job

Η εταιρεία μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα σε όλους του τομείς, δέχεται ως βιογραφικά μόνο όσα έχουν συνταχθεί βάση του προτύπου Europass. Παρακάτω περιγράφεται ο τρόπος που μπορεί να συνταχθεί το Europass παρουσιάζοντας και τους αντίστοιχους συνδέσμους.

Το Europass Βιογραφικό Σημείωμα (CV) αποτελεί ένα προσωπικό έγγραφο Europass, με το οποίο μπορεί κάποιος να παρουσιάσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα προσόντα του καθώς και άλλα προσωπικά στοιχεία.

Το έγγραφο αυτό σχεδιάστηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει κοινή μορφή για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το έγγραφο αυτό είναι προσωπικό και το συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος μόνος του. Υπάρχουν οι εξής επιλογές για να αποκτήσει κάποιος το δικό του Europass CV:

1. μπορεί να το συμπληρώσει on-line στην πύλη του CEDEFOP στα ελληνικά και/ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα της ευρωπαϊκής ένωσης, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες στη διεύθυνση http://europass.cedefop.europa.eu. Στη συνέχεια θα λάβει το συμπληρωμένο βιογραφικό του με μεταφόρτωση ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2. μπορεί να μεταφορτώσει το ηλεκτρονικό υπόδειγμα στη γλώσσα της επιλογής του από τον ίδιο ιστοχώρο, να το αποθηκεύσει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του και εκεί να το συμπληρώσει εκτός σύνδεσης και να το διαχειριστεί αναλόγως.

3. αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, μπορεί να απευθυνθεί στο Εθνικό Κέντρο Europass

Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία μπορείτε να μας στείλεται το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση πατώντας εδώ